Bonaire from the sea

Bonaire from the Sea biedt exclusieve dagtrips aan en tevens op maat gemaakte zeil, duik en snorkel trips rond de prachtige kust van Bonaire. Je vaart met een ervaren kapitein en duik/snorkelgids in het kalme blauwe water. Je meert aan bij 1 van de meer dan 100 duik /ligplaatsen. Het localiseren van zeeschildpadden is de specialiteit van de kapitein. Captain Richard Willis heeft Bonaire’s eerste PADI Sea Turtle Awareness Specialty Course gemaakt … een absolute aanrader wanneer je op ons prachtige eiland bent! Uitmuntende catering wordt tijdens de hele reis aangeboden en zal worden afgestemd op de behoeften van uw groep.

Kijk op zijn website voor meer informatie op www.bonairefromthesea.org

South Caribbean Sailing

Wij verhuren zeilboten, kajaks, geven zeillessen en organiseren complete zeiltochten om onze passie voor de Caribische wateren met u te delen. We hebben een vloot van moderne en veilige boten, variërend van 22 voet, 35 voet tot 46 voet. Alle zijn te huur voor een paar uur, een dag, een weekend, een week of meer. We kunnen u zelfs helpen met het plannen van uw reis in het Zuid-Caribisch gebied.

Wilt u meer weten bekijk dan onze website : www.southcaribbeansailing.nl

Aquaspace

Beroemd vanwege zijn spectaculaire observatieplatform met  airconditioning! Dit is de boot die je wilt boeken te boeken als je niet nat wilt worden maar wel van alle natuurschoon op en onderwater wilt genieten! … of misschien wilt u genieten van een sunset-sail met Captain Dready … het is allemaal mogelijk.

Voor meer informatie kijkt u op onze website : www.aquaspacebonaire.nl