Bonaire from the sea

Bonaire from the Sea biedt exclusieve dagtrips aan en tevens op maat gemaakte zeil, duik en snorkel trips rond de prachtige kust van Bonaire. Je vaart met een ervaren kapitein en duik/snorkelgids in het kalme blauwe water. Je meert aan bij 1 van de meer dan 100 duik /ligplaatsen. Het localiseren van zeeschildpadden is de specialiteit van de kapitein. Captain Richard Willis heeft Bonaire’s eerste PADI Sea Turtle Awareness Specialty Course gemaakt … een absolute aanrader wanneer je op ons prachtige eiland bent! Uitmuntende catering wordt tijdens de hele reis aangeboden en zal worden afgestemd op de behoeften van uw groep.

Kijk op zijn website voor meer informatie op www.bonairefromthesea.org

Solobon Sailing

Solobon Sailing neemt u mee op een onvergetelijke trip in het prachtige blauwe water rondom Bonaire.Wij bieden voortreffelijke service op maat op de ruimste monohull van Bonaire.

Boek onze privé zeil charter en geniet van een heerlijke relaxte zeil ervaring.U kunt onze charter huren met bemanning voor een sunset toer of een volledige dag, alles is mogelijk.

Een privé chef,( discover) duik, freediving, regatta training, reefsurfing met een subwing tot een relaxte water-hangmat party, alles is mogelijk !

Alle privé zeiltochten komen met heerlijk hapjes, een open bar en gedesinfecteerde snorkel uitrusting.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website Solobon Sailing

Solobon Sailing