Onze geschiedenis

In 2007  zijn wij verliefd geworden op dit prachtige eiland. Het besluit om van Bonaire ons nieuwe thuis te maken was dan ook snel genomen.  Samen met onze dochter en katten kwamen we eind augustus aan. Wij zijn begonnen met het runnen van Hotel Roomer. Dit was een klein hotel met 10 kamers.

Wij woonden in Amsterdam en waren gewend aan een hectisch bestaan. Martin was politie agent en ik (Nicole) werkte voor de KLM. Na alle hectiek van het “Nederlandse” bestaan waren we klaar voor een nieuwe ontspannen omgeving met de warme en vriendelijke mensen van Bonaire.

Het ritselende geluid van de wuivende palmbomen tijdens je ochtendkoffie is voor ons nog steeds het beste deel van de dag! Tijdens de afgelopen negen jaar hebben we veel geweldige gasten en “part-time” eilandbewoners ontmoet, dit contact met gasten vonden wij het leukst. Onze passie is daarom ook het goed voor onze gasten zorgen.

In 2015 was het tijd om nieuwe plannen te maken voor de toekomst. Wij hebben toen besloten om ons vanaf augustus 2016 volledig te richten op onze gasten in vakantiehuizen en appartementen, en daarnaast om onze dienstpakket uit te breiden. Een maaltijd in uw vakantiewoning of wellicht op het strand terwijl u geniet van een dagje uit met het gezin … privéduiklessen in uw eigen zwembad … noem maar op … wij zijn er om u het best mogelijke te bieden!

Waar kunt u ons vinden

U vindt ons op internet, Instagram, Facebook of u kunt ons bellen of WhatsAppen. Wij reageren altijd zo snel als mogelijk. Wilt u hierbij rekening houden dat Bonaire een tijdsverschil kent van -5 uur in de winter en -6 uur in de zomer. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volgen op Facebook. Wij publiceren iedere maand nieuwe scherpe aanbiedingen!

Onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Een niet-restitueerbare aanbetaling van 20% wordt gevraagd om uw reservering te bevestigen. Annuleringen tussen 45 en 30 dagen voor aankomst 50% van het totale bedrag kan niet worden gerestitueerd. Annuleringen minder dan 30 dagen voor aankomst worden niet terugbetaald. Wij raden u sterk aan om een ​​reisverzekering af te sluiten. Voor reserveringen die in de piekperiode vallen, is een minimumverblijf van 7 nachten vereist.

Voorwaarden

Check-out tijd is 11:00 uur – check-in tijd is 15:00 uur. Een late of vroege check-in / check-uit is mogelijk als er geen andere reserveringen aanwezig zijn. Water- en elektriciteits zijn bij de prijs inbegrepen, maar vanwege de hoge kosten van water en stroom op Bonaire zijn we gedwongen het gebruik binnen redelijke grenzen in te stellen. Schakel daarom uw airco’s uit wanneer u uw appartement of huis verlaat terwijl u het eiland aan het verkennen bent.